Program


Pastorale B 2020 IV/2 hangverseny

Pastorale B 2020 IV/2 hangverseny

Mesternő és tanítványa
Kertesi Ingrid és Subedi Anna

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 23. vasárnap, 16:00

Pastorale

Családi előadás-sorozat a Pesti Vigadó Dísztermében,
a Zuglói Filharmónia és a Magyar Művészeti Akadémia
közös rendezésében

Zene, tánc, kép – élmény, ismeret, öröm! 

Mesternő és tanítványa
Főszerepben: Kertesi Ingrid és Subedi Anna (ének)

Közreműködnek:
Dobozy Borbála – csembaló
Virág Emese – zongora
A Magyar Táncművészeti Egyetem balett tanszékének hallgatói
Zuglói Filharmónia - Szent István Király Szimfonikus Zenekar, vezényel: Ménesi Gergely
Szerkesztő-műsorvezető: Solymosi Tari Emőke

A különleges hangverseny egy híres énekművész-tanárt, a Liszt-díjas, Érdemes és Kiváló művész Kertesi Ingridet és kiemelkedő tehetségű fiatal tanítványát, Subedi Annát mutatja be. A két koloratúr szoprán énekesnő a koncert első részében csembalókísérettel barokk zenét ad elő, zongorakísérettel pedig klasszikus, romantikus és modern dalokat. A koncert második részében zenekari kísérettel énekelnek operaáriákat és duetteket, továbbá oratóriumrészleteket. A „mesternő és tanítványa” viszony triplán is megjelenik, mivel a koncerten csembalókíséretet vállaló Dobozy Borbála Subedi Anna csembalótanára volt, a zongoránál helyet foglaló Virág Emese pedig korrepetitorként segítette zeneakadémiai tanulmányait. A programban többek között Monteverdi, Händel, Mozart, Donizetti, Bellini, Offenbach, Debussy és Kocsár Miklós művei hangzanak el. A hangversenyt balett-produkció, vetített képanyag, valamint a művészekkel való beszélgetés is színesíti.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!