Program


#PARTNERINCRIME2022

#PARTNERINCRIME2022

Belépés a campus területére az Amerikai út 96. bejáraton keresztül!

Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő duett estre invitáljuk a nézőket, ahol a fiatal alkotóké lesz a parkett. Célunk a hazai, kortárs, pályájuk elején járó alkotók bemutatása.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 30. szombat, 19:00

Négy különböző világ, négy különböző történettel és nyelvezettel. Vajon a partnerek harmóniában mozognak együtt, kiegészítve egymást vagy éppen egy jól megrendezett káosz uralja kapcsolatukat? Milyen megoldások születhetnek egy látszólag teljesen zavaros pozícióból, összegabalyodott testrészekből? Hogyan reagálnak egymás jelenlétére? Mi az, ami mégis összeköti őket? Ha most nem látod, biztosan ezen gondolkozol majd egész nyáron.

4FAL KÖZÖTT
Koreográfia, fényterv: Bódi Bianka, Táncosok: Philipp Noémi, Gyugos Dominik, Zene: Montázs

SECOND SEX
Koreográfia: Kiss Róbert, Táncosok: Nyeste Adrienn, Wéninger Dalma

TWIN SHADOWS
Koreográfia és tánc: Jenei Lilla, Julien Klopfenstein

FUNREAL
Koreográfia és tánc: Safranka-Peti Zsófia, James Pett 

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!