Program


Parti Fesztivál 2. nap
5

Parti Fesztivál 2. nap

A buli, amit idén sem hagyhatsz ki! A tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel 2023-ban is megrendezzük Dunaföldvár új kedvenc, kétnapos zenei fesztiválját. A hangsúly ezúttal is a fellépőkön, a hangulaton és persze a legjobb társaságon lesz.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 29. szombat, 17:00

Ezúttal szélesebb ital-, étel- és programkínálattal várunk mindenkit július utolsó hétvégéjén a dunaföldvári Duna-parton!

Vedd meg időben a jegyedet, hiszen erről te sem maradhatsz le!

A karszalagot a jegy ellenében a helyszínen, belépéskor lehet átvenni.

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!