Program


Paplan roma, avagy csatlakozz a...

Paplan roma, avagy csatlakozz a...

A komédia középpontjában egy roma fiú áll, aki gyermek-, tinédzser- és felnőttkorában történt vicces epizódok elmesélésével mutatja be élettörténetét, és azt, hogyan válik a többségi társadalom részévé. Az előadás során kilenc olyan szereplőt alakít, akik mind hatással voltak rá, vagy hozzájárultak ahhoz, hogy végül milyen irányt vett az élete.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 3. kedd, 18:00

Paplan roma, avagy csatlakozz a többséghez
/The Roma from the duvet, or enter the majority/
(a kassai Actor Theater előadása)

-Magyarországi bemutató, szlovák nyelven, magyar felirattal -

A színdarab helyenként groteszk, vicces, de egyszerre komoly is. Időnként a stand-up műfaja felé hajlik. Egyszerre szórakoztat és hordoz fontos üzenetet arról, mennyire fontos az ember életében a motiváció, az, hogy szánjunk időt magunkra, és hogy megbékéljünk önmagunkkal. A darab bizarr történetek és élethelyzetek kaleidoszkópja. Nem szándékozik együttérzést kiváltani, inkább a sírásig fokozott nevetés eszközével szól motivációról, inspirációról, és hogy miként irányítsuk az életünket, akár romák vagyunk, akár nem.

Játssza: František Balog
Rendező: Juraj Bielik

Dramaturg: Miriam Kičiňová
Díszlet: Tomáš Diro
Zene: Peter Orgován

Az előadás hossza: 45 perc

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!