Program


Pál Feri: Fordulat, a változás kulcsa (Keresztpont esték 1.)

Pál Feri: Fordulat, a változás kulcsa (Keresztpont esték 1.)

A Keresztpont esték 2019. októberében induló sorozata arra vállalkozik, hogy kapaszkodót, reményt, valamint erőt és bátorságot adjon minden erre nyitott szegedi számára. Célunk, hogy hiteles személyek és tanulságos élettörténetekkel utat mutassunk mindazoknak, akik többet akarnak kihozni életükből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 17. csütörtök, 19:00

Változás. Megújulás. Kinyíló kapuk. 

A sorozat első alkalmán, az SZTE TIK Kongresszusi termében Pál Feri atya lesz a vendégünk.

Vajon hogyan lehet ép lélekkel elviselni a nehéz változásokat, és miként idézhetjük elő magunk a megújulást, amikor beszorultunk egy fullasztó helyzetbe? Miként változtathatja meg szemléletünket és vele akár egész életünket egyetlen fordulat?

Aki kíváncsi a válaszokra, legyen a vendégünk!

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!