Program


Összefogás hagyományőrző mestereinkért
3

Összefogás hagyományőrző mestereinkért

Összefogás hagyományőrző mestereinkért koncert és táncház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 10. péntek, 19:00

Az Erdélyi Táncházzenészek Találkozóján 2014-ben a résztvevők fogalmazták meg az idős, zenészek megsegítésének gondolatát. Tették ezt őszinte szeretetből, hiszen egykori mestereik legtöbbje egészségügyi és anyagi gondokkal küszködik; nem tudnak már muzsikálást vállalni, ezáltal a mindennapi kenyerük előteremtése is gondot jelent. Az ötletet tett követte és számos táncházban szerveztek gyűjtést számukra.
Ebben az évben ez ügy felkarolására az Erdélyi Magyar Népzenészek Egyesülete és a Hagyományok Háza nagyobb szabású akciót indított el neves erdélyi táncház zenekarok, zenészek fellépésével jótékonysági koncertet és táncházat szervez december 10-én.

Közreműködik az Üsztürü Zenekar, az Eszterlánc, Virágvölgi Márta és a Tükrös Zenekar, Horsa István és tanítványai, Fekete Antal, Havasréti Pál, Koncz Gergely, a legújabb nemzedék a Mezőségen és a Dunántúlon: a Kodoba testvérek, a Turi testvérek és Szalóki Ági 


 

Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, ön is támogassa kezdeményezésünket!

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!