Program


" Összeérő párhuzamok " - AAK Studió

" Összeérő párhuzamok " - AAK Studió

Dani és Timi közt dúl a szerelem, három hétre vannak attól, hogy összeházasodjanak. Egy napon Timinek régi barátnője érkezik Hanga személyében, aki több évet töltött Amerikában. Hanga az esküvőig a fiatal párnál száll meg. Bár Dani és Hanga korábban sosem találkoztak, valami különös oknál fogva közös emlékeket idéznek fel egymás társaságában...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 24. vasárnap, 15:00

„ÖSSZEÉRŐ PÁRHUZAMOK”
AAK Stúdió előadása
Tudományos-fantasztikus tragikomédia 1 felvonásban

Dani és Timi közt dúl a szerelem, három hétre vannak attól, hogy összeházasodjanak. Egy napon Timinek régi barátnője érkezik Hanga személyében, aki több évet töltött Amerikában. Hanga az esküvőig a fiatal párnál száll meg. Bár Dani és Hanga korábban sosem találkoztak, valami különös oknál fogva közös emlékeket idéznek fel egymás társaságában. A fiatalok sehogy sem értik a helyzetet. Dani egy kezdő pszichológus segítségét kéri, aki arra a következtetésre jut, hogy Dani és Hanga igenis régóta ismerik egymást – egy párhuzamos valóságban!

Szereplők:
GÖRGÉNYI FRUZSINA, TÓTH ZSUZSI, KORCSMÁROS ANDRÁS, DOBAI ATTILA

Írta: KORCSMÁROS ANDRÁS
Rendezte: GYŐRI-NÁDAI RÉKA

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!