Program


OROSZLÁN SZONJA - Laza esti beszélgetés

OROSZLÁN SZONJA - Laza esti beszélgetés

LAZA ESTI BESZÉLGETÉS pályájáról, szerepeiről, az életéről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 21. péntek, 19:00

az ÉLESS-SZÍN vendége: OROSZLÁN SZONJA
énekesnő, színésznő
Beszélgetőtárs: VALLER GABRIELLA

OROSZLÁN SZONJA színésznő
- Érettségi után a tengerentúlon is tanul, Bostonban egy énekkurzuson vett részt. 2001-ben kapott diplomát a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán. Közben 1998-ban New Yorkban részt vett az American Academy of Dramatic Arts színész kurzusán. Másoddiplomáját 2001–2002 között szerezte az ELTE Bölcsészkarán, kulturális menedzser képzésen.
- Szonja 1996-ban a Kecskeméti Katona József Színház , A dzsungel könyve című darabjában kapta első szerepét, a Túnát. 2000-től a Vígszinház, Pesti Színház, majd a Centrál Színház következett. 2006-tól a Madách Színház színésznője volt. Egyik kedvenc szerepe a Mary Poppins musical főszerepe. 2009-2011 között az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorának egyik zsűritagja lett. 2013-tól a Játékszínben játszott.
- Első filmszerepét 1998-ban a Jancsó Miklós által rendezett, Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten című filmben kapta. Majd olyan filmekben szerepelt, mint a Valami Amerika trilógia, az Egy szoknya egy nadrág , az Egy bolond százat csinál, a Magyar vándor , de játszott egy angol filmben is Christopher Lambert-tel.
- 2015-ben mégis maga mögött hagyott mindent és Amerikába költözött. Saját elmondása szerint szeretett volna kitörni a "buta és szőke" szerepéből, ezért hagyta el hazáját és ment a tengerentúlra.
- 2016-ban a philadelphiai Arden Színházban kapott szerepeket, eljátszotta Csehov Sirály c. darabjában Arkagyinat is.
2018 nyarán a Dobó Kata rendezte Kölcsönlakás című filmben forgatott Budapesten.
- 2015-2020 között részben Philadelphiában élt, ahol állatorvosi asszisztensi képesítést is szerzett. 2020-ban visszaköltözött Budapestre. Számos díjat kapott, legtöbbet a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt jelenti számára.

(A helyek elfoglalása az érkezés sorrendjében történik!)

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!