Program


Örökzöld szerelmes dalok Berkes Gabriellától és Rátonyi Róberttől a Rumbachban

Örökzöld szerelmes dalok Berkes Gabriellától és Rátonyi Róberttől a Rumbachban

Berkes Gabriella énekhangja és Rátonyi Róbert zongorajátéka egészen biztosan elkápráztatja majd a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga közönségét július 7-én, vasárnap este 7 órakor az Everlasting love songs című produkcióban.  több

Aktuális előadások



A két művész különleges műsorában musical- és filmslágerek, klasszikus jazz-szerzemények és világszerte ismert pop dalok szólnak a tőlük megszokott, magas színvonalon.  Közreműködnek: Berkes Olivér – ének, Berdisz Tamás – dob és Lutz János – bőgő.

A Berkes Gabriella-Rátonyi Róbert Duett koncertjei a legmagasabb zenei igényeket is kielégítik, hiszen sajátos és szofisztikált előadásmódjuk minden alkalommal elbűvöli az igényes zene kedvelőit.

Berkes Gabriella izgalmas karriert futott be: 1988-ban megnyerte a Csillag Születik című dalversenyt, szerepelt 36 filmben, hosszabb ideig külföldön énekelte a musical- és operett irodalom legnagyobb szerepeit, majd hazatérve a zenei pódiumok népszerű előadójaként tapsolhatunk neki. Számos albuma jelent meg, köztük Vukán Györggyel a különleges zenei atmoszférát árasztó korong, melynek címe: Once Upon A Dream – Musical With A Touch Of Jazz.

Rátonyi Róbert ma az egyik legjelentősebb jazz zongorista, zeneszerző. A kétszeres Artisjus-díjas zongoraművész 1975 óta szinte valamennyi élvonalbeli jazz muzsikussal és számos világsztárral játszott itthon és nemzetközi fesztiválokon. Zeneszerzőként és hangszerelőként számtalan mozifilm, tévéfilm és színház előadás zenéjét jegyzi, ebből több mint 400 televíziós produkció.

Berkes Gabriella és Rátonyi Róbert briliáns technikai precizitással és drámai finomsággal játszik, így a mostani produkciójuk különleges estét ígér a Rumbachban. A műsor a hangzásvilágával, játékosságával, humorával, ugyanakkor érzelmileg mélyen megérintő jellegével a legigényesebb lehetőséget nyújt a szórakozásra és a kikapcsolódásra. Tartsanak velük e nem mindennapi zenei utazásra a vérbeli muzsika világába!

Ajánló


Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 06. 27. (csütörtök) 19.00

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

A REPUBLIC zenekar jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívják a közönséget 2025. február 1-én,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!