Program


Opera StandUP

Opera StandUP

Opera pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal és sok humorral.

OPERA STANDUP             
Pót előadás

A 2020. 03.03-én, 04.19-én, 05. 24-én 09. 26-án az Up rendezvénytérben elmaradt előadások helyett 2020. 09. 26-án 19 órakor az Ifjúsági házban várjuk Önöket szeretettel.

Opera pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal és sok humorral.
A FareMido Operatársulat koncertjén részleteket hallhatnak mások mellett: Mozart, Rossini, Donizetti, Verdi, Bizet, Delibes, Puccini és Erkel operáiból, közben megfejtjük Don Giovanni hódításainak titkát, megtudhatjuk miért a Figaro házassága a legnagyszerűbb opera, kiderül, hogy Georg Lucas nagy valószínűséggel Wagner reinkarnációja, és hogy, mi a közös Maradonaban és Pavarottiban...

De ami a legfontosabb: Katartikus pillanat, amikor egy művészeti alkotásban önmagagunkra ismerünk.
A FareMido Operatársulat tagjai megmutatják, hogy ez az élmény megtörténhet az operaszínpadon is.

közreműködnek:
Fodor Beatrix
Keszei Bori
Mester Viktória
Boncsér Gergely
Köteles Géza
Hábetler András


Kedves színtereinkbe érkező vendégeink!

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében köteles mindenki orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.
Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.

Mindannyiunk biztonsága érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött. (A regisztrációs adatlap megtekinthető a http://ujkk.hu/kozerdeku-adatok/ Közérdekű adatigénylés/Adatkezelési nyilatkozat)

Ajánló


Fekete-fehér látványvilággal, zenével, de prózai szöveg és dal nélkül, különlegesen izgalmas, a némafilmek…

Rockopera magyar nyelven, magyar és angol felirattal A szimfonikus operaváltozat ősbemutatója