Program


Oltai Kata bemutatja: Black Mambas

Oltai Kata bemutatja: Black Mambas

Oltai Kata bemutatja: Black Mambas (2022) – angol nyelven angol felirattal/in English
A Harmadik szem dokumentumfilmklub programja

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 7. kedd, 19:00

2024. május 7., kedd 19.00

A Black Mambas egy kizárólag nőkből álló dél-afrikai félkatonai egység, amely az orvvadászat ellen küzd. Három fiatal, fekete nő hozta létre, ezzel egy kis zavart okozva a hagyományos társadalmi szerepekben. A csapat a Kruger Nemzeti Parkban szeretné felszámolni az illegális vadászatot, amely a férfiak által uralt terület és igen összetett, erős verseny. A dél-afrikai társadalomban ráadásul igen elterjedt és gyakori a nők elleni erőszak minden fajtája. A férfiak és a nők szembenállása tehát nagyon szimbolikus ebben az esetben. Nkateko (28), Qolile (27) és Naledi (19) a Black Mambas három tagja igen különböző személyiségek, azonban együtt kell harcolniuk egy olyan ügyért, amely túlmutat kezdeti motivációikon. Különleges és nem veszélytelen a missziójuk.

A film előtti bevezető ezúttal speciális lesz, mert felkészít arra is, hogy nem magyar nyelven nézzük Lena Karbe majd’ másfél órás filmjét.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Éld át egyszerre a musical és a tánc világának varázsát! „Művészek a Művészetért" Jótékonysági Gála

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!