Program


Oláh Krisztián Quartet

Oláh Krisztián Quartet

Jazz klub

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 20:00

Oláh Krisztián ifjú zongoravirtuóz quartetje hiánypótló a hazai- és a nemzetközi jazz platformon egyaránt. 2018-ban Krisztián meghívást kapott a washingtoni Thelonius Monk Institut jazz versenyére - ahol a világ 14 legjobb zongoristája versenyzett - 2015-ben, pedig beválogatták a Montreux-i Jazzfesztivál döntőjébe. 
 
Az Oláh Krisztián Quartetet tagjai hozzá hasonló fiatal talentumok, akik a tradíció és az innováció ötvözésének elkötelezett hívei. A friss, komplex zenei hangzásvilággal rendelkező zenekar tagjai: ifj. Oláh Kálmán (szaxofon), Oláh Krisztián (zongora), Orbán György (nagybőgő), Serei Dániel (dob). 
 
A quartet első nagylemeze 2020. februárjában jelenik meg egy MÜPA nagykoncert bemutató keretében, amelyet márciusban egy nemzetközi turné is követ.
 

 

Ajánlatunk


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!