Program


Október 23. - zenés irodalmi műsor

Október 23. - zenés irodalmi műsor

Műsorunkban az 1956-osforradalomról emlékezünk meg, felidézve a legfontosabb eseményeket, pillanatokat olyan történelmi személyek megelevenítésével, akik főszerepet játszottak a folyamatok kialakulásában, megszületésében, s végül bukásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 22. csütörtök, 19:30

Október 23. - zenés irodalmi műsor

Műsorunkban az 1956-osforradalomról emlékezünk meg, felidézve a legfontosabb eseményeket, pillanatokat olyan történelmi személyek megelevenítésével, akik főszerepet játszottak a folyamatok kialakulásában, megszületésében, s végül bukásában. Az ő párbeszédeiken, cselekedetein keresztül próbáljuk megértetni a motivációkat és közben izgalmas betekintést nyerhetünk Magyarország történelmének egyik legellentmondásosabb időszakába.

Előadják:
Szabó Zsuzsa / Gergelyfy Zsófia
Bor Viktor / Pintér Gábor
Kósa Dénes / Szabó Arnold
Nádházy Péter / Ondrik János

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!