Program


Nyomozz velünk - Szabadtéri nyomozós játék

Nyomozz velünk - Szabadtéri nyomozós játék

Szabadtéri „nyomozós játék” Wekerletelep parkjaiban. A program rossz idő esetén a Wekerlei Kultúrházban és annak kertjében valósul meg. Gyülekezés a Wekerlei Kultúrházban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 4. szombat, 10:00

November 4-én Nyomozz velünk családi nap a Wekerlei Kultúrház szervezésében. 

Az őszi falevelek takarója és a kopaszodó fák rejteke rengeteg, szinte láthatatlan titkot rejtenek. Induljunk hát megfigyelni, mi minden készülődik körülöttünk!

A családi jegy max 4 fő!

A nyomozást vezetik: Földesné Prainer Petra Vera és Balog Réka drámatanárok

Ajánlatunk


Lajkó Félix számára igencsak eredményes év volt 2013. Mező címmel elkészítette élete első igazi citerás lemezét, amelyről először a kritikusok áradoztak, majd következett a nagy hír: az album vezeti a World Music Chart Europe világzenei toplistáját! Félix harminc éve használja azt a citerát, amelyet anno az édesanyjától kapott, a megszületett zene pedig mérföldkő a citerát értők és használók körében, mert mindeddig nem tudtuk, hogy ez a hangszer így is szólhat.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

ifj. Johann Strauss A DENEVÉR Nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, angol és magyar felirattal

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Andrea Bocelli pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli 2024-ben! A jövő évi jubileumi turnéja keretében 2024. november 23-án Budapesten, az MVM…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!