Program


"Nyomorult nőszemélyek", Női vértanú szentek modern krónikája

"Nyomorult nőszemélyek", Női vértanú szentek modern krónikája

Arra vállalkozunk, hogy a csoda, a hit, a kereszténységhez való viszonyunkat és dilemmáinkat fogalmazzuk meg olyan, az egyházi kánonban szentként elfogadott nők életén és vértanú halálán keresztül, mint például Szent Ágnes, Szent Filoména, Szent Kümmernisz, Szent Lúcia, Szent Orsolya, Szent Borbála, Szent Ágota vagy Szent Cecília.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 19:00

Történetünk alakjai ezeket az alakokat, vagy attribútumaikat jelentő bábok lesznek, amit a Magyar Képzőművészeti Egyetem látványtervező szakos hallgatói készítenek és mozgatnak.

Az előadás, a komoly téma ellenére, nem mellőzi a humor és a groteszkség eszközeit. Inspirációként számunkra a kódexábrázolások szolgáltak, amik már önmagukban is tartalmazzák ezeket az elemeket: gondoljunk a több kódexben visszatérő vérnyulakra és furcsa lényekre.

Magyar Képzőművészeti Egyetem Látványtervező Tanszék vizsgaelőadása

Rendezők:
Színház – és Filmművészeti Egyetem bábrendező osztály:
Cseri Hanna
Ecsedi Csenge
Fodor Orsolya
Gardenö Klaudia
Maróthy Anna Zorka
Siflis Anna

Eseményfotó:
Hoffmann, avagy a megátalkodott felvilágosodás című előadásból

Ajánlatunk


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!