Program


NYÁRI ALIZ: A LEGENDÁK DALAI

NYÁRI ALIZ: A LEGENDÁK DALAI

A Studio & More A legendák dalai címmel útjára indított nagysikerű koncertsorozatának záró koncertje 2022. június 27-én 19:00 órai kezdettel kerül bemutatásra. Az estnek a Premier Kultcafé Színházterme ad otthont, amely a főváros egyik legkedveltebb kulturális és közösségi tere.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 27. hétfő, 19:00

NYÁRI ALIZ: A LEGENDÁK DALAI
Koncert

Olyan örökérvényű magyar slágerek lesznek hallhatóak, amelyek mindenki számára ismertek és a könnyűzene gyöngyszemei. Aki ezeket a közkedvelt dalokat megszólaltatja Nyári Aliz a gyönyörű hangú énekesnő, aki missziójának tartja a régi magyar slágerek megismertetését a mai fiatal korosztállyal. A koncerten az énekesnő kiváló zenészekből álló zenekara közreműködik, akik újszerű feldolgozásban szólaltatják meg ezeket a gyönyörű legendás dalokat.

Köszönjük, hogy A legendák dalai koncert megvalósulhat az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!