Program


Nyáresti koncertek a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával - Johannes Brahms és korának muzsikája

Nyáresti koncertek a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával - Johannes Brahms és korának muzsikája

A gyönyörű, magával ragadó környezet teremti meg azt az atmoszférát, mely segítségével a zene egy különleges világába emelkedhetünk, a klasszikus zene – Liszt, Bartók, Kodály, Brahms –, a népzene és a népies műdal világába. A Magyar Állami Népi Együttes zenekara egymásra válaszként szólaltatja meg ezen zeneszerzők muzsikáját és az őket ihlető, hol népi, hol városi cigányzenekari hangulatokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 8. csütörtök, 19:00

A reformkor magyar muzsikája Brahms számos művének ihletője. A kor táncai, a verbunkos és a csárdás híre átitatta ezen kor magyar és külföldi szerzőinek alkotásait. A virtuóz magyar muzsikusok hihetetlen zenei tudása elröpítette zenénk hírét a legnagyobb udvarokba is. Nem véletlen, hogy Brahms egyik legtöbbet játszott sorozatának a “Magyar Táncok” címet adta.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt, a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánljuk. Kényelmi szolgáltatásként a Szárazárok színpad előadásaihoz plédet biztosítunk.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 12.00 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon hivatalos közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett előadás folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben a rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az előadás lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. A jegyek visszaváltásáról a rendezvényszervező honlapján ad ki közleményt illetve értesíti vásárlóit.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!