Program


Novák Ferenc "Tata' és a Bekecs zenekar; Kubinyi Júlia és a Parapács zenekar koncert és táncház

Novák Ferenc "Tata' és a Bekecs zenekar; Kubinyi Júlia és a Parapács zenekar koncert és táncház

Folytatódik a Halmos Béla Program és a Benczúr Ház Kulturális Központ együttműködése során létrejött népzenei koncertsorozat!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 29. kedd, 19:00

19.00 - 20.00: Novák Ferenc: A magyar tánctörténet évszázadai - közreműködnek táncosok, kísér a Bekecs zenekar
20.00 – 21.00: Kubinyi Júlia és a Parapács zenekar koncert
21.00-tól: Táncház Kubinyi Júliával és a Parapács zenekarral

Kubinyi Júlia 2012-ben Népművészet Ifjú Mestere címmel, 2013-ban Junior Prima díjjal kitüntetett népdalénekes, akit sokan a Fölszállott a páva televíziós népzenei vetélkedő első szériájának (2012) döntős szólistájaként is ismerhetnek. Kiskora óta része életének a magyar népzene és néptánc kultúra, mely gyermekkora óta fellépésekben, később számos hanglemezen való közreműködés, hazai és nemzetközi fesztiválokon, népdalversenyeken való részvétel formájában végigkísérte mindennapjait. 2013 óta a Magyar Állami Népi Együttes számos műsorának vendégszereplője. Ezúttal a szintén a Fölszállott a páva c. vetélkedő első évadában szereplő, zenekari kategóriában győzelmet arató Parapács formációval áll színpadra. Ők keresik a népzene mai nyelvét, a zenében az önmegvalósítást, a népdalokat, műdalokat saját értelmezésükben, új köntösbe öltöztetve játsszák, adják tovább.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!