Program


NÓTÁR MARY A KARAVELLÁBAN - Házigazda: DJ BEDECS

NÓTÁR MARY A KARAVELLÁBAN - Házigazda: DJ BEDECS

Nótár Mary az utóbbi években megmutatta, hogy nem csupán a mulatós stílusban tud igazán remekelni, hanem a pop világában is otthon érzi magát. Legújabb lemeze 2018-ban jelent meg Sorsunk hídja címmel, melyen saját szerzeményeit hallhatják a rajongók.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 20:00

Pályafutása a mai napig folyamatosan ível felfelé, ami nem is csoda, hiszen Mary igazi energiabomba, aki minden alkalommal fergeteges hangulatot varázsol a színpadra.

Házigazda: Dj Bedecs egyike az ország legrutinosabb lemezlovasainak.

Pályáját mintegy 20 évvel ezelőtt kezdte. Számtalan klubban játszott már, de igazából soha nem a hírnév, hanem a szórakoztatás vonzotta.
Bedecsre az egyediség, a tökéletes mixtechnika, és a hangulat építés jellemző. Tökéletesen felépített, pörgős változatos zenék egymás után, a régi slágerektől az új toplistás trackekig mindent hallani tőle.
Zenei stílusai a napjaink slágerei az r'n'b, és house zene de nem zárkózott még el sohasem egy kis elektronikus zenétől sem.

Kapunyitás: 19:00
Kezdése: 20:00

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!