Program


Nosztalgiavetítések: Csoda New Yorkban

Nosztalgiavetítések: Csoda New Yorkban

Susan Walkert (Mara Wilson), a hatéves kislányt nagy csalódás éri, amikor édesanyja elárulja neki, hogy a Télapó nem létezik. Felbukkan azonban egy fura alak, Kriss Kringle (Richard Attenborough), aki mindent a feje tetejére állít, azt mondja magáról, ő a Mikulás. Krisst bíróság elé citálják, hogy bizonyítsa be, valóban az, akinek állítja magát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 6. péntek, 18:30

A kedélyes öregúr segítségével Susan és vele együtt sokan mások ráébrednek karácsony ünnepének valódi értelmére.

Csoda New Yorkban (amerikai családi kalandfilm, 110 perc, 1994)

NOSZTALGIAVETÍTÉSEK
Nosztalgiavetítésünk a magyar alkotások mellett legendás külföldi filmeket és filmcsillagokat is vendégségbe hív a Csillag mozi vásznára! Valamint beváltjuk ígéretünket, és a csillaghegyi mozirajongók filmjavaslatai közül is válogatunk. Újdonságul havonta változó filmes tematikával szeretnénk nézőink kedvében járni.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!