Program


Nézőművészeti Kft.: A piszkosak

Nézőművészeti Kft.: A piszkosak

A sanzonokkal, bárdalokkal hangulatossá tett miliőben, pontosan felismerhető P. Howard karakterek mai alteregóival randevúzhatunk. De nem csupán Piszkos Freddel. Megidéződik Fülig Jimmy, a Herceg, Holdvilág Charlie, Buzgó Mócsing, valamint Sanyika, a melós.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 4. szerda, 19:00

A Nézőművészeti Kft. és a Karinthy Színház közös vendégjátéka a Székhelyi József bérletben

A Nézőművészeti Kft. tagjai 2018 tavaszán Rejtő Jenő műveiből és életéből készült összeállítással jelentkeztek, saját fejlesztésű darabjuknak pedig A piszkosak címet adták.

„Friss humorral igyekszünk közelíteni a múlt század eleji légiósokhoz, kalózokhoz, kocsmatöltelékekhez, kikötői szédelgőkhöz, és máris a magyar melósok világában találjuk magunkat.” – mondja az előadásról a rendező, Scherer Péter.

Vajon mit szólna Rejtő, figuráinak modernizált változataihoz? A piszkosak ennek is utána járnak a spakli-bohózatban.

Szereplők:
SCHERER PÉTER
MUCSI ZOLTÁN
BÁNOVITS VIVIANNE
PÁPAI RÓMEÓ
MARTON RÓBERT
MOLNÁR GUSZTÁV
KATONA LÁSZLÓ
KOVÁCS KRISZTIÁN

Rendező: SCHERER PÉTER

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!