Program


„Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?” Stílus és pszichológia. - Mindennapi Pszichológia

„Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?” Stílus és pszichológia. - Mindennapi Pszichológia

Az elmúlt évtizedben egyre népszerűbbé vált a pszichológia tudománya, hiszen életünk minden pillanatát pókhálóként szövi át, az emberi működésünk, kapcsolataink alapját határozza meg. Emiatt érthető, hogy a médiában is töretlen népszerűség övezi. A fokozódó érdeklődést érzékelve 2021 őszétől minden hónapban egy-egy izgalmas témát jár körül a Mindennapi Pszichológia magazin és a Várkert Bazár új rendezvénysorozata, amelynek műsorvezetője Szily Nóra.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 30. szombat, 19:02

Külsőnk, öltözködésünk a személyiségünk egyik kifejezőeszköze. Mit árul el rólunk az öltözködésünk? Tudunk-e hazudni magunkról (másoknak vagy/és magunknak) a stílusunkkal? Miért fontos az egyik ember számára a külső, miközben a másiknak nem számít? Októberi előadásunkon ezekről a kérdésekről is beszélget a szakember Dr. Szolnoki Nikolett gyermek- és ifjúságpszichiáter, stílustanácsadó és az ország egyik legismertebb stylistja Lakatos Márk.

Közreműködők:

Műsorvezető: Szily Nóra újságíró, pszichológus, coach

Szakértő: Dr. Szolnoki Nikolett gyermek- és ifjúságpszichiáter, aneszteziológus, stílustanácsadó

Vendég: Lakatos Márk stylist

 

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!