Program


NaPesti Vigadó séta

NaPesti Vigadó séta

Fedezze fel a Napforduló varázslatát egy különleges épülettörténeti séta során!
Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen éjszakai kalandra!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 21. péntek, 20:00

Lépjen be a varázslat világába és fedezze fel a Pesti Vigadót egy különleges Napfordulós séta során! Ezen az éjszakán a múlt és a jelen összeolvad, és a Tündérpalota falai életre kelnek, elmesélve a történeteiket a kíváncsi látogatóknak. Az álmok és a valóság határai elmosódnak, és így Ön is részese lehet a varázslatos tündérmesék világának, ahol a bátorság, a kaland és a szeretet mindennapos! Ismerje meg Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi csodálatos történetét, mely minden korosztály számára elhozza a klasszikus magyar mesék varázs világát.

Tapasztalt idegenvezetőnk mesél az épület rejtélyes történetéről és az évszázadok alatt itt megfordulók életéről. Élvezze a város és az épület különleges éjszakai hangulatát, ahogy a történelmi épületek kivilágítva állnak az égbolt alatt, és így, mint a mesékben végül a fény mégiscsak legyőzi a sötétséget!

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

Ajánlatunk


A társas-játékban a közönség is aktív részesévé válhat párkapcsolatainkról szóló forgatókönyvek alakulásának. Szokásos zsákutcák kelnek életre, és az improvizációs jelenetek segítségével, görbetükrön keresztül sírva-nevetve láthatunk rá önmagunkra. Célunk: közösen alkotva, játszva, nevetve, szórakozva tanulni magunkat, egymást.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

Ajánló


A fiatal Mikibe (darabunkban Ricky) eddigre mélyen beleívódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a Marlboro, a hawaii…

Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!