Program


Nagyszülők, szülők, unokák

Nagyszülők, szülők, unokák

HVG Extra Pszichológia Szalon
Nagyszülők, szülők, unokák
Megoldások a családtagok közötti konfliktusok elkerüléséhez

„Ajánlom minden nagyszülőnek, aki okosan igyekszik sűrű és biztonságos hálót szőni szeretetéből, minden szülőnek, aki hálás tud lenni ezért, és minden unokának, hogy ők is tovább adhassák az így kapott értékes örökségüket.  több

HVG Extra Pszichológia Szalon

Nagyszülők, szülők, unokák
Megoldások a családtagok közötti konfliktusok elkerüléséhez

Mi a nagyszülő szerepe az unokája életében? Hogyan befolyásolják a generációkon keresztül átadott viselkedésminták a nagyszülők, szülők és unokák életét?  Mit tehetünk a  generációk összhangjáért a családban?

Vendég: L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta – és nagyszülő
Időpont: 2019. június 6., 18:00
Helyszín: MOMkult, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Jegyár: 2500 Ft A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható. (Könyvenként csak egy jegy használható fel.)

Az élvezetes előadás során – és a HVG Könyvek gondozásában megjelenő hiánypótló könyvében – L. Stipkovits Erika gyakorló, szerető nagyszülőként, a tőle megszokott érthető és élvezetes stílusban adja át klinikai és terápiás tapasztalatait, és vezeti végig a szülőket és a nagyszülőket a konfliktusmentes együttműködéshez vezető rögös úton. Segít, hogy önmagunk és a rugalmas nagyszülői szerep megismerésével jobbá tegyük a szeretteink közötti kapcsolatokat.
„Ajánlom minden nagyszülőnek, aki okosan igyekszik sűrű és biztonságos hálót szőni szeretetéből, minden szülőnek, aki hálás tud lenni ezért, és minden unokának, hogy ők is tovább adhassák az így kapott értékes örökségüket.”

L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, integratív hipnoterapeuta, a Személyiségfejlesztő Akadémia alapító-igazgatója. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik pszichés és személyiségzavarok, családi, párkapcsolati és életvezetési problémák feltárásában és kezelésében. Számos helyen tanít, rendszeresen publikál és országszerte tart előadásokat. Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület elnökségi tagja, a Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Hipnózis Egyesület és a Magyar Pszichológiai Társaság tagja.

 

Ajánló


A gazdasági és kormányzati válság tetőpontján az angol miniszterelnök azzal szembesül, hogy egy…

Opera három felvonásban, angol nyelven, magyar és angol felirattal

Csernus Imre nevét szinte mindenki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki…