Program


NAGYON KELL SZERETNIÖK!

NAGYON KELL SZERETNIÖK!

2016 óta láthatja a közönség azt a felolvasószínházi sorozatot, amelynek válogatott szövegeit januárban jelentette meg a Corvina Könyvkiadó két kötetben. Az előadás a két kötet keresztmetszetét ismerteti, a legmegrázóbb részletek megszólaltatásával. A kötet az oktatásba beemelhető drámákat tartalmaz, ezért is jelent meg a Diákkönyvtár sorozatban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 23. szerda, 19:00

NAGYON KELL SZERETNIÖK!
Felolvasószínház

Szereplők: Gyabronka József és Szávai Viktória
Moderátor: Réczei Tamás, szerző

2016 óta láthatja a közönség azt a felolvasószínházi sorozatot, amelynek válogatott szövegeit januárban jelentette meg a Corvina Könyvkiadó két kötetben.
A kötetek Ady Endre‒Léda, Molnár Ferenc‒Darvas Lili, Kosztolányi Dezső‒Harmos Ilona, Babits Mihály‒Török Sophie, Móricz Zsigmond‒Holics Janka, József Attila‒Vágó Márta, Márai Sándor‒Márai Lola házasságának ledrámaibb, legbotrányosabb időszakait dolgozzák fel, a megismerkedéstől a megcsalatásokig, az eredeti visszaemlékezések, lejegyzések, levelek, dokumentumok alapján.. A történeteket Nyáry Krisztián elhíresült bejegyzéseiből már ismerhetjük, a könyv előszavát is ő jegyzi.
Az előadás a két kötet keresztmetszetét ismerteti, a legmegrázóbb részletek megszólaltatásával. A kötet az oktatásba beemelhető drámákat tartalmaz, ezért is jelent meg a Diákkönyvtár sorozatban.

Az előadás után a kétkötetes könyv 10% kedvezménnyel megvásárolható, melyet a szerző dedikál.

Ajánlatunk


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!