Program


ENEMVÉ – Trubadúrok - Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár 2019 / CAFe 2019

ENEMVÉ – Trubadúrok - Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár 2019 / CAFe 2019

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 11. péntek, 18:00

Közreműködik: Ugron Zsolna, Csuja Imre, Czutor Zoltán, Hernádi Judit és Vecsei H. Miklós

 

Négy napra újra az irodalom központja lesz a Várkert Bazár. Az olvasók megismerhetik a magyar és világirodalom újdonságait, és kedvükre válogathatnak az egyetlen őszi könyvvásáron, melyen negyven kiadó mutatja be legfrissebb könyveit.

A Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár és a Várkert Bazár közös előadásán kiderül, miről énekelnek a mai trubadúrok, és miről nem: versek reményről és reménytelenségről, hősökről és hősnőkről, boldogságról és csalódásról, Istenről, pokolról, kezdetről és végről, fentről és lentről, soháról és örökkéről – egyszóval mindenről, amiről egyáltalán érdemes. Dalban és lírában.

A Várkert Bazárral és a Kultúrkombinát Kft.-vel közös program.

 

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!