Program


Nagy Bogi 21 akusztik // Esernyős

Nagy Bogi 21 akusztik // Esernyős

Nagy Bogi 21. születésnapja alkalmából akusztikus koncertet ad április 21-én Budapesten az Esernyősben, ahol egy közös ünneplésre készül veletek. Lesz torta, pezsgő és persze a dalok egyszál gitárral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 21. péntek, 19:00

 

Bogit a 2019-es DAL című műsorban énekelt Holnap című dalával ismerhette meg a nagyközönség, ahol a több, mint 400 induló közül végül az előkelő 4. helyezést érte el, amire a szakma is felfigyelt.

Miután olyan dalszövegírókkal dolgozott együtt, mint Szepesi Mátyás (Konyha), Törőcsik Kristóf (Margaret Island), Bagossy Norbert és Bagossy László (Bagossy Brothers Company) vagy akár Molnár Ferenc Caramel, 2022 tavaszán megalapította saját zenekarát, aminek köszönhetően a koncerteken nagyzenekaros formációban szólalnak meg a dalok.

Eddig egy kislemeze jelent meg Boginak Kezdet címen, valamint számos külön álló dala, de nem titkolt célja, hogy egy nagylemezt is letegyen az asztalra a közeljövőben.

A mostani koncerten dalaik akusztikusan fognak megszólalni!

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

zenés játék két részben

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!