Program


Nagy akarok lenni! - Csereelőadás!
2

Nagy akarok lenni! - Csereelőadás!

A Fabula Színház előadásában egy kiscica nagy szeretne lenni, mert nem engedi el az anyukája sehová egyedül. Az oroszlán kicsi szeretne lenni, mert vele senki sem játszik, senki sem törődik. Egy találkozásuk alkalmával az erdőben szerepet cserélnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 12. szombat, 10:00

A Fabula Színház előadásában egy kiscica nagy szeretne lenni, mert nem engedi el az anyukája sehová egyedül. Az oroszlán kicsi szeretne lenni, mert vele senki sem játszik, senki sem törődik. Egy találkozásuk alkalmával az erdőben szerepet cserélnek. Ebből rengeteg mókás helyzet adódik. Az előadás végére a Zsiráf Keresőszolgálat és az anyai szeretet révén minden megnyugtatóan rendeződik, s kis hőseink is belátják, hogy a saját bőrükben jobban boldogulnak. 

A nagyon sok zenével és kedves humorral átszőtt előadás a klasszikus bábjátékok egyik legjobban sikerült darabja.

Az előadást óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk.

Ezt az előadást ajánljuk azon kedves vendégeinknek, akik az április 4-i és május 16-i előadásunkra előzetesen jegyet váltottak! Jegyeik automatikusan érvényesek erre az előadásra.
További információ: ujkk.megyeriklub@gmail.com  
Kérjük érdeklődjön!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!