Program


Múzeumok éjszakája 2023 - Early Bird belépők

Múzeumok éjszakája 2023 - Early Bird belépők

Dj Bootsie koncert, némafilmek élőzenével és formabontó kerekasztal-beszélgetés

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 16:00

Már most megvásárolhatod kedvezményesen az egységes jegyed az idei Múzeumok Éjszakája összes debreceni programjára, vagy ugorj be hozzánk és vedd meg a MODEM jegypénztárában. Ne maradj le róla! 

EARLY BIRD JEGYEK JÚNIUS 11-IG: 
6-14 éves kor között 700 Ft.
15 éves kortól pedig 2000 Ft.  

Az idei év az első számunkra, amikor Muzeális Intézményként nyitjuk meg kapuinkat a Múzeumok Éjszakáján, június 24-én egységes városi karszalaggal várjuk a látogatókat, hogy együtt ünnepeljük intézményünk újabb mérföldkövét! 

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!