Program


Múzeumok éjszakája 2023 - Early Bird belépők

Múzeumok éjszakája 2023 - Early Bird belépők

Dj Bootsie koncert, némafilmek élőzenével és formabontó kerekasztal-beszélgetés

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 16:00

Már most megvásárolhatod kedvezményesen az egységes jegyed az idei Múzeumok Éjszakája összes debreceni programjára, vagy ugorj be hozzánk és vedd meg a MODEM jegypénztárában. Ne maradj le róla! 

EARLY BIRD JEGYEK JÚNIUS 11-IG: 
6-14 éves kor között 700 Ft.
15 éves kortól pedig 2000 Ft.  

Az idei év az első számunkra, amikor Muzeális Intézményként nyitjuk meg kapuinkat a Múzeumok Éjszakáján, június 24-én egységes városi karszalaggal várjuk a látogatókat, hogy együtt ünnepeljük intézményünk újabb mérföldkövét! 

Ajánlatunk


MISZTIKUS UTAZÁS A KAPUN TÚL KONCERTSHOW KÉT RÉSZBEN

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!