Program


Muskátli Kabaré

Muskátli Kabaré

Talán kissé furcsán hangzik első pillantásra egy kabaré mellett. De a muskátli szónak egyéni íze van, kedves, meleg, szerény, színes, élénk, amilyennek alapítói, Gózon Gyula és Berky Lili megálmodták. Muskátli Kabaré. Emlékek úszkálnak benne, parfümillat, nótafoszlányok, szerelmes suttogás, hajnali búcsúszavak...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 17:00

MUSKÁTLI KABARÉ
Bemutató: 2021. november 21.

Szereplők:
NAGY IBOLYA
CSENGERI ATTILA
VIDA PÉTER

Rendező:  HAJDÚ LÁSZLÓ

1919. januárjának utolsó hetében Budapest utcáin Major Henrik ötletes plakátját ragasztgatták: egy kis masamódlány hatalmas kalapdobozt tartott a kezében, belőle a megnyíló új kabaré műsorát bámuló hölgyek és urak bámészkodtak ki. Az ötlet eredeti volt, mint ahogy találó a színház fölé akasztott cégtábla is:
Muskátli Kabaré.
Talán kissé furcsán hangzik első pillantásra egy kabaré mellett. De a muskátli szónak egyéni íze van, kedves, meleg, szerény, színes, élénk, amilyennek alapítói, Gózon Gyula és Berky Lili megálmodták.
Muskátli Kabaré.
Emlékek úszkálnak benne, parfümillat, nótafoszlányok, szerelmes suttogás, hajnali búcsúszavak…
Muskátli Kabaré.
Tréfa, nóta, anekdota, szellemes derű. Berky Lili-Gózon Gyula.
A derűs összeállítás korabeli napilapok, folyóiratok részleteiből, Buday Dénes, Kálmán Imre, Zerkovicz, Szirmai, Kacsóh Pongrácz muzsikáival, Gábor Andor, Nagy Endre, Harsányi Zsolt, Békeffy szellemesen tréfás szövegeiből, Berky Lili és Gózon Gyula humoros/zamatos történeteivel kerekedik egésszé.

Ajánlatunk


Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

vígjáték két részben

Ajánló


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!