Program


Musical és Miskolc 2018 / Miskolc és Környéke tehetségeiért Gálaest

Musical és Miskolc 2018 / Miskolc és Környéke tehetségeiért Gálaest

Szeptemberben jön az VI. Musical és Miskolc Gála!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 29. szombat, 19:00

A programot szeptember 29-án rendezik meg este 19 órától a Művészetek Házában.  A program főszervezője a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány, fővédnöke KAMARÁS MÁTÉ nemzetközi hírű musicalénekes.

A rendezvény az idén a következő szárnyaikat próbálgató pályakezdő művészeknek ad bemutatkozási lehetőséget: Bliszkó Bianka, Köszörűs Sára, Kerekes Dorina Petra, Keresztfalvi Bence, Bereczki Tünde, Handa Eszter illetve a Hangvarázs Musical Tábor résztvevői mutatják be a Művészetek Házában előadói képességeit. Az est programját színesíti majd a Toronya Alexandra által vezetett Harc- és Táncművészet S.E táncosainak bemutatója. 

Mint minden évben idén is az ifjú tehetségek a Miskolcról elszármazott, immár befutott, országos karriert maguknak tudható művészekkel állnak egy színpadon: VÁGÓ ZSUZSI, JURÁK LILI, JANCSÓ DÓRA, VERÉB TAMÁS, CSISZÁR ISTVÁN, CSELEPÁK BALÁZS és KAMARÁS MÁTÉ is a fellépők között lesz.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!