Program


MOST Fesztivál - ÁSÓKAPA

MOST Fesztivál - ÁSÓKAPA

Majd meglátjátok – a fiatalok legtöbbször ezt a választ kapják, ha megkérdőjelezik az őket megelőző generáció értékrendszerét, gondolkodását, mindennapjait. Mintha a több tapasztalattal rendelkezők ezzel azt mondanák: meglátjátok, hogy titeket is felcsavar majd a rutin, előbb-utóbb ti is feladjátok az álmaitokat...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Deák Katalin – Biró Réka – Bartalis Gabriella: ÁSÓKAPA
közösségi színházi előadás
A csíkszeredai Csíki Játékszín előadása

Majd meglátjátok – a fiatalok legtöbbször ezt a választ kapják, ha megkérdőjelezik az őket megelőző generáció értékrendszerét, gondolkodását, mindennapjait. Mintha a több tapasztalattal rendelkezők ezzel azt mondanák: meglátjátok, hogy titeket is felcsavar majd a rutin, előbb-utóbb ti is feladjátok az álmaitokat. A fiataloknak meg nem marad más, mint annak a reménye, hogy kell múljon rajtunk is valami.

Az ÁSÓKAPA azt igyekszik vizsgálni, hogy térségünkben mit jelent a házasság, milyen szabályok működtetik, hogyan oszlanak meg a feladatok, ki hozza a döntéseket, milyen elvárásaink vannak a párunkkal szemben, és milyen elvárásokat támaszt a társadalom velünk szemben? Hogyan lehet – egyáltalán lehetséges-e – harmonikus otthont teremteni, elfogadni önmagunkat és a másikat. Az ÁSÓKAPA próbafolyamatát egy kutatási fázis előzte meg, melyben 21 interjú, összesen 320 oldalnyi szöveg készült különböző korosztályú, illetve családi állapotban élő személyekkel.

Szereplők:
Ildikó.......... MÁRDIROSZ ÁGNES
Attila.......... VASS CSABA
Zsuzsi........ SÁNDOR ANNA
Karesz....... KERESZTES SZABOLCS
Enci........... DÁLNOKY CSILLA
Jocó.......... PUSKÁS LÁSZLÓ

Rendező: BARTALIS GABRIELLA
Dramaturgok: BIRÓ RÉKA, DEÁK KATALIN
Asszisztens: RÁDULY BEÁTA

Az előadást 12 éven felülieknek ajánljuk

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

zenés party két részben

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!