Program


Moliere: Scapin furfangjai

Moliere: Scapin furfangjai

Molière: Scapin furfangjai
– vígjáték egy részben –
„Baj nélkül nincs élet.”
Az Exit Generáció vendégjátéka

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 12. kedd, 20:30

Nápoly kikötőjében Scapin megtudja, hogy a két fiatal szerelmespár igen nagy bajban van. A hű szolga, aki drukkol a fiataloknak, nem tehet mást, mint segít, hogy a szőrősszívű atyák is meglágyuljanak a csemeték szerelmi tervei iránt. Természetesen ez nem megy olyan könnyen, ezért Scapin minden cselt és trükköt bevet, hogy sikerre vigye az ügyüket.
Moliére egyik utolsó darabja, a Scapin furfangjai rendkívül lendületes és sziporkázó mű. A nyelvi leleményen túl, amit Karinthy Ferenc fordításában élvezhetünk, a helyzetkomikumnak is nagy szerepe van. Nem beszélve arról, hogy a kisebb-nagyobb emberi hibák milyen remek lehetőségeket adnak a játéknak és a furfangok kieszelésének.  

Esőnap: 2022. július 13. szerda 20:30

Az előadás hossza: 80 perc (szünet nélkül)

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!