Program


Modern Art Orchestra feat. Brian Charette
3

Modern Art Orchestra feat. Brian Charette

A Modern Art Orchestra zenei stílusokat áthidaló művészi koncepciója és Brian Charette sokoldalú személyisége izgalmas koncertélményt helyez kilátásba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 3. vasárnap, 19:30

Modern Art Orchestra feat. Brian Charette

Közreműködik:
Brian Charette – orgona
Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

Brian Charette orgonista, zongorista és zeneszerző a New Yorki-i jazzélet aktív résztvevője. A számos zenei stílusban jártas muzsikus 19 lemezt jelentetett meg, és olyan emblematikus személyiségekkel dolgozott együtt, mint Joni Mitchell, Chaka Khan, Paul Simon, John Patitucci, vagy Vinnie Colaiuta. Charette emellett a zeneoktatásban is tevékenykedik, illetve olyan folyóiratokban publikál, mint a DownBeat, vagy a The New York City Jazz Record.

A MAO a 2021/22-es szezonban kiemelt hangsúlyt fektet az Art Of Virus művészeire és kapcsolódásaira. Az AOV egy olyan globális zenei kezdeményezés, melyet Fekete-Kovács Kornél indított útjára és mára már a világ valamennyi tájára eljutott. A nemzetközi művészeti együttműködésen alapuló projekt a vírus terjedését és viselkedését szimbolizálja folyamatosan bővülő (mutálódó) kompozíciók formájában. Charette – Fekete-Kovács Kornél megkeresése nyomán – az AOV #4 ág elindítója. A Modern Art Orchestra zenei stílusokat áthidaló művészi koncepciója és Brian Charette sokoldalú személyisége izgalmas koncertélményt helyez kilátásba. Csakúgy, mint a MAO esetében, Charette játékában és hozzáállásában felfedezhetjük a stílusok közötti átjárhatóságot. Az orgonista éppúgy tiszteletben tartja és műveli a klasszikus jazz hagyományait, amennyire kapható a felfedezésre, így ápolva a múlt, a jelen és a jövő értékeit.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!