Program


Mocskos nyelvvel feleselek - Pottyondy Edina felnövéstörténete Mosonmagyaróvártól a szülőszobáig

Mocskos nyelvvel feleselek - Pottyondy Edina felnövéstörténete Mosonmagyaróvártól a szülőszobáig

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Pottyondy Edina – Angyallátó, boszorkány és táltos. Napjegye kos, ennél többet nem is kell mondanunk a humoráról. Aszcendense oroszlán, így nem lesz meglepő a témaválasztása sem. 

A sárkány évében jött világra, így születésnapja a legfontosabb Grabovoj-számot, az 19880408-at adja ki, amely sorsfordító energiák kiáradását jelöli. 

Az óvodában szívecske volt a jele, úgyhogy akinek sikerül bejutni az előadására, az a következő hetekben végre találkozhat és életre szóló kapcsolatra léphet az Igazival.

Az előadás szabadtéren, fedett nézőtérrel kerül megrendezésre.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!