Program


Mmamt - Így változtam nagyzenekarrá – Egyedi Péter története / HEY, JUNE!

Mmamt - Így változtam nagyzenekarrá – Egyedi Péter története / HEY, JUNE!

Egyedi Péter az elmúlt húsz évben mindig meghatározó, jelentős tagja volt a hazai underground zenei színtereknek, eleinte az Annabarbi zenekarral, majd az Óriás frontembereként, de a kettővel átfedésben az Isten Háta Mögöttbe is beszállt.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 14. kedd, 20:00

És a két formáció között indult szóló hálószobaprojektként a Mmamt is, amely 2019-ben öltött újra - és igazán - testet egy remek szólólemez formájában, melyet 2021-ben követett a még nagyszerűbb II album, ez utóbbi élőben a Müpa színpadán éri el teljes pompáját.

Egyedi Péter a felsoroltak mellett a Rájátszás tagjaként verseket zenésít meg, és máig az underground zenei színtér aktív résztvevője. Az Annabarbi 2005-ös feloszlása után indult a Mmamt - lánykori nevén: mindenkinek megvan a maga története -, amely az Óriás 2018 végétől számított csendesebb periódusa alatt eddig lényegében két Egyedi-szólólemezt eredményezett. Az egy szál gitáros, akusztikus kiindulásból szépen hangszerelt dalok születtek, mára pedig élőben egészen dús megszólalású nagyzenekaros, izgalmas zenei kaland lett belőle. Ami a teljes szabadság és a sokrétű hangszerelés ellenére továbbra is jól körbeírható világ: Egyedi intim, letisztult, belső feszültségekkel teli világa, ez pedig egyetlen korábbi munkájához nem hasonlítható. A II nemcsak Egyedi Péter eddig ismert zenei univerzumát tágítja, főleg elektronikus zenei- és artrockos megoldásokkal, váratlan tempó- és hangulatváltásokkal, a minden korábbinál mívesebb hangszerelésekkel, de általában is nagyon erős hatású lemezanyag. Mindez a Müpa színpadán valósul meg abban a gazdagságban, amelyben eddig csak a dalszerző-énekes fantáziájában élt.

Mmamt:

dob, vokál: Boros Levente
gitár, szintetizátor, ének: Egyedi Péter
billentyűk, vokál: Hegyi Áron
dob: Jancsovics Máté
gitár, vokál: Lee Olivér
basszusgitár, vokál: Örményi Ákos
szaxofon: Cseke Dániel

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!