Program


MITSOURA KONCERT

MITSOURA KONCERT

Ősi tradíciók és a jelenkor hangjai, autentikus népzenei elemek és a XXI. század cinematic-electro-ambient hangkollázsai jellemzik az előadást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 22. szerda, 19:00

A Mitsoura a kétezres évek legkarakteresebb magyar world-music/etno-electronic zenekara volt, melyet mindig is az egyedülálló megközelítés, különleges hangzás és művészeti komplexitásra való törekvés jellemzett. 7 év szünet után, ezúttal új formációban tért vissza a zenekar az itthoni zenei életbe.

A zenekar énekesnője Miczura Mónika ‘Mitsou’ összetéveszthetetlen hangjával, egyedi előadói tehetségével világszerte a legrangosabb helyen szerepel a világzenei előadóművészek sorában. Dolgozott többek között Tony Gatlif filmrendezővel (GadjoDilo), énekelt az AndoDromban, turnézott a Fanfare Ciocarliaval, illetve láthattuk-hallhattuk YallahBye vendégeként láthattuk-hallhattuk Belgiumban.

Mitsou mellett az eredeti zenekarból Moldvai Márk (zenei producer, live electronics, keyboards, percussion) maradt meg, őket egészíti ki Jeli András (elektromos és basszusgitár, vizuál), Gábos Barna (kaval, ney, bambusz fuvolák) és Födő Sándor (dobok, percussion).

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

zenés játék két részben

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!