Program


Mire jó a vers? - Szabó T. Anna, Molnár Krisztina Rita, Nyáry Krisztián

Mire jó a vers? - Szabó T. Anna, Molnár Krisztina Rita, Nyáry Krisztián

Játékos költészetnapi találkozó Szabó T. Annával, Molnár Krisztina Ritával és Nyáry Krisztiánnal.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 13. csütörtök, 19:00

„Félek a játszani nem tudó emberektől és mindig azon leszek, hogy az emberek játékos kedve el ne lankadjon, hogy azok a szűkös életföltételek, melyek a játék kedvét és lehetőségét szegik, megszűnjenek." – írta József Attila egy levélben.

Bizony, a vers: játék, benne van minden jókedvünk, kíváncsiságunk, örömünk és szomorúságunk is, előbb velünk, azután helyettünk beszél, segít megérteni az érzéseinket. Ha egy vers olvasása közben már megismertük életünk legfontosabb érzelmi mozzanatait, akkor a való életben is felkészültebben fogadjuk a legszélsőségesebb érzelmi szituációt is. De a versek hozzásegítenek a kreativitás, az empátia és a nyitott gondolkodás képességéhez is.

Szabó T. Anna gyűjteményes kötete Vagyok címmel, Molnár Krisztina legújabb könyve Hosszú utazás címmel látott napvilágot, Nyáry Krisztiántól pedig a tavalyi év végén jelent meg az Így szerettek ők 3. című kötet. Költőként, íróként szeretnek játszani a formával és a  műfajokkal, irodalmi esteken a versek és szövegek dallamával, elődök és kortársak megidézésével. Játékos és komoly lesz ez a költészetnapi est is a három neves író, költő közreműködésével.


Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!