Program


Minkus: Don Quijote (élő balettközvetítés)

Minkus: Don Quijote (élő balettközvetítés)

A Royal Opera House’s Live Cinema Season a 2018/19 évadban ismét világszínvonalú balett- és operaelőadásokat kínál a nézőknek. A 3 új produkciót és népszerű klasszikusokat felvonultató repertoárt a világ 40 országában, több mint 1000 filmszínházban közvetítik a Covent Gardenből.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 19. kedd, 20:15

Az idei évadban olyan világsztárok előadásában csendülnek fel az ismert dallamok, mint Anna Nyetrebko, Diana Damrau, Jonas Kaufmann, Erwin Schrott, Michael Fabiano, Plácido Domingo vagy Eva-Maria Westbroek, a Royal Balett előadásában pedig ismét műsorra kerülnek a legnépszerűbb klasszikusok, mint A diótörő vagy a Don Quijote.

A Royal Opera House moziközvetítéseinek öt éve kizárólagos magyarországi forgalmazója a Pannonia Entertainment.

Minkus: Don Quijote
Balett három felvonásban, prológussal
2019. február 19., kedd, 20:15
Az előadás hossza: 2 óra 45 perc, egy szünettel

Ludwig Minkus klasszikus művének új felfogású rendezésében a szerelem és a barátság dicsősége egy káprázatos balettelőadás formájában teljesedik ki, Carlos Acosta vibrálóan eredeti koreográfiájával.

Koreográfus: Carlos Acosta, Marius Petipa után
Zene: Ludwig Minkus
Karmester, zenei rendezés/hangszerelés: Martin Yates

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!