Program


Minibalett
2

Minibalett

MiniBalett
Szalai Judit táncművésszel
45 perc táncitánci 4 éves kortól gyerekeknek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 13. szombat, 9:00

A balett mozgásrendszerének segítségével - az életkori sajátosságokat figyelembe véve - az egész testet átmozgató, tánc és jókedv központú foglalkozáson vehetnek részt mindazok, akik úgy döntenek, belekóstolnak kicsit a balettosok világába.

 A 45 perces foglalkozás során a kisgyermekek megismerkedhetnek a klasszikus balett alapjaival is élményszerűen, játékosan emellett pedig a tánc adta örömöt és felszabadultságot is átélhetik a lelkes mini táncművészek.

 

Szalai Judit a Győri Balett magántáncosa elbűvölő személyiségével és vidám feladataival várja a mozogni vágyó balerinákat és balerinokat!

Ajánlatunk


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!