Program


Mimó és Csipek a városban

Mimó és Csipek a városban

Mimó és Csipek a városban - zenés öko bábelőadás 3 éves kortól
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 29. szombat, 10:00

Várjuk a „Mimó és Csipek a városban” című öko bábelőadásunkra a kisgyermekes családokat. A Bábozd Zöldre Környezeti Nevelési Egyesület előadásában a központi bábfigurák Mimó és Csipek, akik Ficak kutyusukkal közösen ismerkednek a világgal. Városi kalandjaik során új barátokkal találkoznak, segítségükkel folyamatosan tanulják, hogyan és mit tehetnek ők maguk Földünk védelmében. Így az óvodások számára is érthetővé és szerethetővé varázsolják a zöld gondolatokat.

A 633/2021. (XI. 18.) kormányrendelet értelmében rendezvényünk ideje alatt az épület tejes
területén a látogatók számára is kötelező a maszk használata!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!