Program


Milonga del Angel - Június

Milonga del Angel - Június

Az egyetlen budapesti milonga rendszeresen élőzenével az Art's Harmony Studioban!
Zenél a Tango Harmony Budapest argentin tangó zenekar, vagy vendég muzsikusok, akiket a legjobb hazai, vagy külföldi vendég dj-k váltanak fel.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 25. kedd, 21:05

21.00 - 00.30 - Milonga del Angel -  minden kedd este az Art's Harmony Studioban!
- közben kb. 21:30-tól koncert
 
Várunk szeretettel - a szervezők!

További információ a helyszínen, az Art’s Harmony Studióban (közvetlen utcai bejárat a Kis Salétrom utcával szemben), vagy a facebook oldalainkon, weboldalunkon.
A helyszínen váltócipő használata kötelező!
A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják!

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A Bakhytzhan Baikadamovról elnevezett, többszörösen díjazott Kazah Nemzeti Kórus 1935-től a Filharmónia részeként működött kisebb vegyeskarként Dmitrij Matsutsin zeneszerző vezetésével, és már 1936-ban sikerrel szerepelt a Moszkvában rendezett kazah művészeti ünnepen. 1939 februárjában a Filharmónia kórusából vált Állami Kórussá, azóta pedig nagy sikerrel koncertezik Kazahsztánban és más országokban. Az énekegyüttest olyan karnagyok vezényelték, mint Borisz Lebegyev, Latif Hamidi, Borisz Orlov, Bakhytzhan Baikadamov és Galina Vinogradova, 1959-től 1991-ig a Szovjetunió Népművésze állami díjjal kitüntetett Anatolij Vasziljevics Molodov állt élükön, jelenleg pedig Kazahsztán kitüntetett művésze, Beimbet Demeuov a vezetőjük. Repertoárjukon szerepelnek népdalfeldolgozások, szvitek, megzenésített költemények, kantáták, oratóriumok orosz és külföldi klasszikus, valamint modern zeneszerzőktől.

Nem gondolnánk, hogy Kovács Kati koncertjei elé lehet még írni egyáltalán olyat, amit még nem írtak le róla. Lehet-e olyat írni, ami még jobban felkelti a nagyérdemű érdeklődését iránta? Nem. Elég csak közzétenni, hogy Kovács Kati koncert ekkor és ekkor, itt és itt.

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!