Program


„Mikulásváró Kolompos mulatság…”

„Mikulásváró Kolompos mulatság…”

A Kolompos együttes a Mikulásváró mulatság című interaktív műsorukban a házról-házra járó Kotyolók történetét, a Luca-boszorkás játékot és a faluszéli erdő felől érkező csilingelő, suhanó, dobbanó száncsengős játékot mutatják meg a közönségüknek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 4. szerda, 10:00

Kolompos Együttes: Mikulásváró Kolompos mulatság

A Kolompos egyike a legnépszerűbb magyarországi népzenei együtteseknek.

Már több mint harminc éve muzsikálnak gyerekeknek, felnőtteknek. Műsoraikon a közönség közvetlenül ismerkedhet meg a népi hangszerekkel, magyar vidékek muzsikáival, érdekes játékokkal, falubéli szokásokkal, táncokkal. Mindezeket sok vidámsággal - egy nagy közös játék keretén belül adják elő, ahol a gyerekekkel együtt szerepelnek, énekelnek, muzsikálnak.

A december a hideg évszak beköszöntét jelenti, az emberek mégis meleg szívvel gondolnak rá, hiszen közeleg a Karácsony, a szeretet, a Fény ünnepe. Ez az időszak a népéletben tele van babonás és vallási rítusokkal: Miklós napi alakoskodás, Luca széke készítés, boszorkány meglesés, a kis Jézus megszületését köszöntő Betlehemezés. A Kolompos együttes a Mikulásváró mulatság című interaktív műsorukban a házról-házra járó Kotyolók történetét, a Luca-boszorkás játékot és a faluszéli erdő felől érkező csilingelő, suhanó, dobbanó száncsengős játékot mutatják meg a közönségüknek.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!