Program


Mikulásváró a Buborék együttessel

Mikulásváró a Buborék együttessel

A Buborék együttes együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik és célja, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 5. vasárnap, 10:00

Mikulás váró a Buborék együttessel!

A Buborék együttes együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik és célja, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak. Szövegviláguk – játékos formában – a gondolkodó „kisemberekhez” szól, akiket ugyanúgy minden érdekel, mint a nagyokat. Dalaik nem csak szórakoztatnak, segítenek a gyermekeknek a tanulásban és a körülöttük lévő világ megértésben. A Buborék együttes interaktív műsora kitekintés a világra a gyerkőcök szemével.

10-12 óráig kézműves foglalkozás.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!