Program


Mikulás bácsi Nagy Varázskönyve

Mikulás bácsi Nagy Varázskönyve

Mikulás bácsi a Nagy Varázskönyvébe vezeti a jó gyerekek névsorát. Krampuszi megpróbálja belevarázsolni a saját nevét, de nagy galibát követ el és minden gyerek neve hirtelen eltűnik. CsiriBirihez, a Fő Varázsmanóhoz fordul segítségért, aki azt tanácsolja: az egyetlen út az őszinteség útja: fel kell keresni Mikulás bácsit és elmesélni mi történt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 4. vasárnap, 11:00

A két főhös kísérőivé válnak a gyerekek, részesei lesznek a lapozható óriás mesekönyv adta sok kalandnak, míg végül Mikulás bácsihoz érnek. A viszontagságos út során közösen énekelünk, zenélünk, elbábozzunk együtt Szent Miklós eredeti történetét és megbeszéljük az ünnep fontosságát és lényegét: a család, az ajándékozás, az együtt örülés fontosságát. Mikulás bácsi természetesen megbocsát, de elő kell varázsolni az ünnep varázsigéjét, ami nem más, mint a szeretet!

A szeretet a legfontosabb a világon, éltet, gyógyít, átsegít, megóv, vigyáz ránk és egymásra, valamint visszavarázsolja a jó gyerekek névsorát Mikulás bácsi Nagy Varázskönyvébe. Természetesen a varázslat csak akkor működik, ha mindannyian együtt részt veszünk benne! Minden gyermek jó gyerek, Krampuszi neve is bekerül a Nagy Varázskönyvbe, kezdődhet tehát az ajándékosztás!

A program végén a Mikulás szaloncukrot oszt szét a gyerekek között.

A program hossza: kb. 45 perc

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!