Program


MESTERMŰVEK – MÁSKÉPPEN - Dohnányi / Popper / Liszt - Park Sang Hyeok, Dénes István E/5.

MESTERMŰVEK – MÁSKÉPPEN - Dohnányi / Popper / Liszt - Park Sang Hyeok, Dénes István E/5.

Vezénylő zeneszerző vagy komponáló karmester? – joggal tehetjük fel a kérdést Dénes Istvánnal kapcsolatban, aki itthon és külföldön egyaránt elismert opera-karmester, emellett termékeny zeneszerző, élénk fantáziával és figyelemre méltó humorérzékkel rendelkezik. Zenekarunk iránti tisztelete jeléül komponált parafrázist a MÁV pályaudvari szignáljára, valamint a zenekarok repertoárjának bővítése érdekében zenekarra írta át Liszt Ferenc remekművét, a Dante-szonátát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 2. szombat, 19:00

MŰSOR

Dénes István: MÁV START S.O.S.
Dohnányi: Hangversenydarab gordonkára és zenekarra
Popper: Magyar rapszódia, op. 68
Liszt F. – Dénes I.: Dante (a Dante-szonáta átirata zenekarra)

KÖZREMŰKÖDIK

Park Sang Hyeok – gordonka

VEZÉNYEL

Dénes István
 
Vezénylő zeneszerző vagy komponáló karmester? – joggal tehetjük fel a kérdést Dénes Istvánnal kapcsolatban, aki itthon és külföldön egyaránt elismert opera-karmester, emellett termékeny zeneszerző, élénk fantáziával és figyelemre méltó humorérzékkel rendelkezik. Zenekarunk iránti tisztelete jeléül komponált parafrázist a MÁV pályaudvari szignáljára, valamint a zenekarok repertoárjának bővítése érdekében zenekarra írta át Liszt Ferenc remekművét, a Dante-szonátát. A hangverseny szólistája, Park Sang Hyeok 2004-ben született Dél-Koreában. Hazájában végezte közép- és felsőfokú tanulmányait, több nemzeti versenyen ért el előkelő helyezést. Jelenleg Liechtenstein Zeneakadémiáján tanul, tanára a híres orosz csellista, Ivan Monighetti. Tiszteletre méltó gesztus részéről, hogy a hangversenyen két magyar művet ad elő.

Ajánlatunk


Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A Ki ölte meg az apámat egy intim történet, mégis a politikai környezet és a társadalmi felelősség kérdése áll a…

Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!