Program


Mesteremberek - Aranyosi Péter önálló estje, műsorvezető: Szobácsi Gergő

Mesteremberek - Aranyosi Péter önálló estje, műsorvezető: Szobácsi Gergő

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 19. péntek, 18:00

Aranyosi Péter új önálló esttel tér vissza a pandémia után, Mesteremberek címmel. A mesterembereket tágabb értelmezésbe helyezve beszél majd orvosokról, szippantósokról, szakácsokról és rólunk, kik élvezzük, és néha elszenvedjük a "mesteremberek" és saját magunk csetlését botlását az életünk munkaterületein.Tehát előre a kombináltfogókkal és malteros vödrökkel! 

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!