Program


Mester Tamás: Meditálni egyszerű

Mester Tamás: Meditálni egyszerű

Ez az előadás azoknak szól, akik keresik a válaszokat az élet nagy kérdéseire.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 10. péntek, 18:00

Van-e célja a létezésünknek? Miért jöttünk, hova tartunk? Kik vagyunk, mik vagyunk? A meditáció egyfajta kiszakadás a világ zajából, egy kis sziget a körülöttünk lévő káoszban. A segítségével kiszélesítheted a világlátásod, fejlesztheted a kreativitásod, megtapasztalhatod a vizualizáció erejét, megtalálhatod a rejtett képességeidet, egyensúlyba hozhatod magad, megismerheted igazi önmagad.

Gyere el, ha úgy érzed, hogy szívesen megtanulnál meditálni, kikapcsolnál a világ zajából, nyugalomra vágysz, jobban akarsz aludni, javítanád a fókuszod, túl akarsz jutni a félelmeiden, stresszmentesen kívánsz élni, szeretnéd megtapasztalni a belső csendet, elmerülnél a jelenlét teljességében, újra kezdenél sok mindent, akár az egész életed.

Ajánlatunk


Andrea Bocelli pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli 2024-ben! A jövő évi jubileumi turnéja keretében 2024. november 23-án Budapesten, az MVM Dome-ban ad koncertet!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Karácsonyi hangulatban a Kicsi Gesztenye Klub! Csodás ünnepi hangulat, gazdag látványvilág vár a „Fehér karácsony” című előadásunkon!

Ajánló


ifj. Johann Strauss A DENEVÉR Nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, angol és magyar felirattal

Halász Judit karácsonyi koncertje a Vígszínházban

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!