Program


MESETÚRA - Napraforgó

MESETÚRA - Napraforgó

A MARICA BÁBSZÍNHÁZA messze földön híres a környezettudatosságáról, jelszavuk a „bábmiből lehet bábmi bábhogyan” épp azt példázza, hogy a legegyszerűbb tárgy is válhat a kezünk között békává vagy akár királyfivá is.  több

Aktuális előadások



A mesés túra igazi családi program: séta és mese az erődben, parkban, patak-parton, miközben közösen oldunk meg feladatokat, és rácsodálkozhatunk, hogy akár egy teljes előadás is kikerekedhet egy-két eldobott palackból.

Az egyes séták pontos helyszínei és a találkozópontok meghirdetése kapcsán kérjük figyelje a csokonai15.hu weboldalt és a Csokonai15 közösségi média felületét.

A Mesetúrák soran  dalokkal, történetekkel, közös játékkal fedezzük fel a világot és a Tizenötödik kerület parkjait, kiserdőit és sétaútvonalait.

Szeretettel várjuk a családokat – a legkisebbeket is! (14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a programot.)

A séták időtartama 60 perc.
A pontos helyszínért figyeljék a csokonai15.hu weboldalt
Információ: uszik@csokonai15.hu email címen vagy a +36 1 410 0836 telefonszámon

Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a program megtartását, a jeggyel rendelkező résztvevőket értesítjük, és a sétát egy későbbi időpontban tartjuk meg.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!